начало за нас доставка връзки контакти
 

Доставка

Уважаеми киенти, всички поръчки направени от Вас чрез нашият сайт, по интернет и надвишаващи сумата от 100 лв. достигат до Вас безплатно с куриерска служба Интерлогистика, независимо в коя точка на страната се намирате.

За да направите поръчка е необходимо единствено да изберете желаните от Вас продукти и да следвате процедурата по поръчка в сайта. При правилно протичане на процеса ще получите потвърждение на поръчката си по електронната поща.

Срокове на доставка: За да разчитате на навременна доставка е необходимо да пуснете Вашата поръчка до 16 часа в делничните дни и до 12 часа в Събота. По този начин си гарантирате доставка в рамките на следващият работен ден. След този час стоката ще стигне до Вас с един ден закъснение.

Цени на доставка: Поръчки надвишаващи сумата от 100 лв. пристигат до Вас за сметка на Ekipirovka.com, независимо от местоживеенето Ви. Всички останали поръчки за са сметка на клиента. Цените им се определят от куриерската служба Интерлогистика. За повече информация относно цените на услугата им може да направите справка на тел. 0 700 12 144 или на адрес: http://www.interlogistica.bg/services_bg.aspx

Начини на плащане: Плащането на поръчката става чрез наложен платеж в момента на получаването й.

* Куриерска служба Интерлогистика запазва правото си да променя цените на услугите си и носи цялата отговорност за запазване цялостта на пратките и съдържанието им.

Copyright (c) 2006 Ekipirovka.com. Всички права запазени.